00 DSpace/Manakin Repository
Перспективні культури для виробництва борошняних кондитерських виробів
Ввійти
русский
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Перспективні культури для виробництва борошняних кондитерських виробів
Дзюндзя, Оксана
;
Маринець, Максим
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4268
Дата:
2020
Короткий опис(реферат):
Розглянуто перспективні субтропічні культури для виробництва кексів підвищенної біологічної цінності
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
DzyundzyaMarunec_ ...
Розмір:
272.3Kb
Формат:
PDF
Опис файла:
тези
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Статті та тези
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися