Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Маринець, Максим | |
dc.date.accessioned | 2020-06-25T14:41:04Z | |
dc.date.available | 2020-06-25T14:41:04Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В., Маринець М.В. Перспективні культури для виробництва борошняних кондитерських виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції» м. Миколаїв 2020р | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4268 | |
dc.description.abstract | Розглянуто перспективні субтропічні культури для виробництва кексів підвищенної біологічної цінності | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | кекс | ru |
dc.subject | порошок з хурми | ru |
dc.subject | ірга | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Перспективні культури для виробництва борошняних кондитерських виробів | ru |
dc.type | Thesis | ru |