dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Маринець, Максим |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-25T14:41:04Z |
|
dc.date.available |
2020-06-25T14:41:04Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В., Маринець М.В. Перспективні культури для виробництва борошняних кондитерських виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції» м. Миколаїв 2020р |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4268 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто перспективні субтропічні культури для виробництва кексів підвищенної біологічної цінності |
ru |
dc.publisher |
Миколаївський національний аграрний університет |
ru |
dc.subject |
кекс |
ru |
dc.subject |
порошок з хурми |
ru |
dc.subject |
ірга |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Перспективні культури для виробництва борошняних кондитерських виробів |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |