DSpace Repository

Перспективні культури для виробництва борошняних кондитерських виробів

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Маринець, Максим
dc.date.accessioned 2020-06-25T14:41:04Z
dc.date.available 2020-06-25T14:41:04Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В., Маринець М.В. Перспективні культури для виробництва борошняних кондитерських виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції» м. Миколаїв 2020р ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4268
dc.description.abstract Розглянуто перспективні субтропічні культури для виробництва кексів підвищенної біологічної цінності ru
dc.publisher Миколаївський національний аграрний університет ru
dc.subject кекс ru
dc.subject порошок з хурми ru
dc.subject ірга ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Перспективні культури для виробництва борошняних кондитерських виробів ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account