Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Трибух, Юлія | |
dc.date.accessioned | 2020-06-25T14:32:19Z | |
dc.date.available | 2020-06-25T14:32:19Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В., Трибух Ю.В. Технологія заморожених напівфабрикатів з додаванням порошкоподібної рослинної сировини Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції» м. Миколаїв 2020р | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4267 | |
dc.description.abstract | Метою роботи було дослідження можливості використання порошків з баклажанів та топінамбуру для удосконалення технології приготування заморожених млинців з м’ясним фаршем | ru |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | ru |
dc.subject | порошок з баклажанів | ru |
dc.subject | напівфабрикат | ru |
dc.subject | топінамбур | ru |
dc.subject | млинці | ru |
dc.subject | фарш | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ДОДАВАННЯМ ПОРОШКОПОДІБНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | ru |
dc.type | Thesis | ru |