DSpace Repository

ТЕХНОЛОГІЯ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ДОДАВАННЯМ ПОРОШКОПОДІБНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Трибух, Юлія
dc.date.accessioned 2020-06-25T14:32:19Z
dc.date.available 2020-06-25T14:32:19Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В., Трибух Ю.В. Технологія заморожених напівфабрикатів з додаванням порошкоподібної рослинної сировини Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції» м. Миколаїв 2020р ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4267
dc.description.abstract Метою роботи було дослідження можливості використання порошків з баклажанів та топінамбуру для удосконалення технології приготування заморожених млинців з м’ясним фаршем ru
dc.publisher Миколаївський національний аграрний університет ru
dc.subject порошок з баклажанів ru
dc.subject напівфабрикат ru
dc.subject топінамбур ru
dc.subject млинці ru
dc.subject фарш ru
dc.subject технологія ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title ТЕХНОЛОГІЯ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ДОДАВАННЯМ ПОРОШКОПОДІБНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account