00 DSpace/Manakin Repository

Перспективність використання овочевих порошків в технологіях кров'яних ковбас

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-06-25T12:06:16Z
dc.date.available 2020-06-25T12:06:16Z
dc.date.issued 2020-02
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В. Перспективність використання овочевих порошків в технологіях кров'яних ковбас. Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. м. Дніпро, 14 лютого 2020 року. Дніпро, 2020. с. 183-184. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4257
dc.description.abstract В роботі розглянуто можливість використання порошків з баклажанів в рецептурі кров’яної ковбаси. Дослідженні органолептичні та мікробіологічні показники якості кров’яних ковбас з додаванням порошків з баклажанів. Встановлено, що за органолептичними показниками розроблена ковбаса не поступається контролю, оптимальним є додавання порошків від 8 до 10%. За мікробіологічними показниками дослідні зразки відповідають вимогам нормативно-технічної документації. Результати дослідження мікробіологічних показників підтверджують безпечність кров’яної ковбаси з додаванням порошків з баклажанів. ru
dc.publisher Дніпровський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject порошок з баклажанів ru
dc.subject ковбаса ru
dc.subject мікробіологічні показники ru
dc.subject кров'яна ковбаса ru
dc.subject якість ru
dc.subject безпечність ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Перспективність використання овочевих порошків в технологіях кров'яних ковбас ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу