Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2020-06-25T12:06:16Z | |
dc.date.available | 2020-06-25T12:06:16Z | |
dc.date.issued | 2020-02 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В. Перспективність використання овочевих порошків в технологіях кров'яних ковбас. Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. м. Дніпро, 14 лютого 2020 року. Дніпро, 2020. с. 183-184. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4257 | |
dc.description.abstract | В роботі розглянуто можливість використання порошків з баклажанів в рецептурі кров’яної ковбаси. Дослідженні органолептичні та мікробіологічні показники якості кров’яних ковбас з додаванням порошків з баклажанів. Встановлено, що за органолептичними показниками розроблена ковбаса не поступається контролю, оптимальним є додавання порошків від 8 до 10%. За мікробіологічними показниками дослідні зразки відповідають вимогам нормативно-технічної документації. Результати дослідження мікробіологічних показників підтверджують безпечність кров’яної ковбаси з додаванням порошків з баклажанів. | ru |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | ru |
dc.subject | порошок з баклажанів | ru |
dc.subject | ковбаса | ru |
dc.subject | мікробіологічні показники | ru |
dc.subject | кров'яна ковбаса | ru |
dc.subject | якість | ru |
dc.subject | безпечність | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Перспективність використання овочевих порошків в технологіях кров'яних ковбас | ru |
dc.type | Thesis | ru |