00 DSpace/Manakin Repository

УДОСКОНАЛЕННЯ ПАШТЕТІВ ЗА РАХУНОК НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-06-25T11:59:27Z
dc.date.available 2020-06-25T11:59:27Z
dc.date.issued 2020-03
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В. Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини / Дзюндзя О.В.// Матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання» : 19–20 березня 2020 року, м. Черкаси [Електронний ресурс]: у 2-х томах / М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Т. 1. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. с.190-192 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4255
dc.description.abstract Розглянуто перспективи використання харчових порошків з баклажану в технологіях печінкових паштетів ru
dc.publisher Черкаський національний технологічний університет ru
dc.subject порошок з баклажанів ru
dc.subject паштет ru
dc.subject печінка ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title УДОСКОНАЛЕННЯ ПАШТЕТІВ ЗА РАХУНОК НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу