Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2020-06-25T11:59:27Z | |
dc.date.available | 2020-06-25T11:59:27Z | |
dc.date.issued | 2020-03 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В. Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини / Дзюндзя О.В.// Матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання» : 19–20 березня 2020 року, м. Черкаси [Електронний ресурс]: у 2-х томах / М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Т. 1. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. с.190-192 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4255 | |
dc.description.abstract | Розглянуто перспективи використання харчових порошків з баклажану в технологіях печінкових паштетів | ru |
dc.publisher | Черкаський національний технологічний університет | ru |
dc.subject | порошок з баклажанів | ru |
dc.subject | паштет | ru |
dc.subject | печінка | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ ПАШТЕТІВ ЗА РАХУНОК НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | ru |
dc.type | Thesis | ru |