DSpace Repository
УДОСКОНАЛЕННЯ ПАШТЕТІВ ЗА РАХУНОК НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Login
русский
українська
English
DSpace Home
→
Авторські роботи науковців ХДАЕУ
→
Статті та тези
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
УДОСКОНАЛЕННЯ ПАШТЕТІВ ЗА РАХУНОК НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Дзюндзя, Оксана
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/4255
Date:
2020-03
Abstract:
Розглянуто перспективи використання харчових порошків з баклажану в технологіях печінкових паштетів
Show full item record
Files in this item
Name:
Дзюндзя ЧДТУPDFsa ...
Size:
382.8Kb
Format:
PDF
Description:
тези
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Статті та тези
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register