Репозиторий Dspace

УДОСКОНАЛЕННЯ ПАШТЕТІВ ЗА РАХУНОК НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-06-25T11:59:27Z
dc.date.available 2020-06-25T11:59:27Z
dc.date.issued 2020-03
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В. Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини / Дзюндзя О.В.// Матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання» : 19–20 березня 2020 року, м. Черкаси [Електронний ресурс]: у 2-х томах / М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Т. 1. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. с.190-192 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4255
dc.description.abstract Розглянуто перспективи використання харчових порошків з баклажану в технологіях печінкових паштетів ru
dc.publisher Черкаський національний технологічний університет ru
dc.subject порошок з баклажанів ru
dc.subject паштет ru
dc.subject печінка ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title УДОСКОНАЛЕННЯ ПАШТЕТІВ ЗА РАХУНОК НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись