dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-25T11:59:27Z |
|
dc.date.available |
2020-06-25T11:59:27Z |
|
dc.date.issued |
2020-03 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В. Удосконалення паштетів за рахунок нетрадиційної рослинної сировини / Дзюндзя О.В.// Матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Туристичний та готельно-ресторанний бізнес в Україні: проблеми розвитку та регулювання» : 19–20 березня 2020 року, м. Черкаси [Електронний ресурс]: у 2-х томах / М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Т. 1. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. с.190-192 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4255 |
|
dc.description.abstract |
Розглянуто перспективи використання харчових порошків з баклажану в технологіях печінкових паштетів |
ru |
dc.publisher |
Черкаський національний технологічний університет |
ru |
dc.subject |
порошок з баклажанів |
ru |
dc.subject |
паштет |
ru |
dc.subject |
печінка |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
УДОСКОНАЛЕННЯ ПАШТЕТІВ ЗА РАХУНОК НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |