dc.contributor.author |
Керімов, А. Н. |
|
dc.contributor.author |
Гарковенко, В. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-24T08:34:33Z |
|
dc.date.available |
2020-06-24T08:34:33Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Керимов, А. Н., Гарковенко, В. В.Обґрунтування елементів технології вирощування ріпаку озимого в умовах півдня України. Перспектива : збір. наук. праць. Херсон : РВВ ДВНЗ «ХДАУ», 2019. Вип. 33. С. 92-95. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4223 |
|
dc.description.abstract |
Ріпак відноситься до цінних кормових та
олійних культур. Сорти ріпака з низьким вмістом у насіння ерукової
кислоти і глюкозинолатів дають чудову харчову олію, а також макуху і
шрот для тваринництва. Ріпакову олії почали використовувати для
виробництво біологічного палива - біодизелю |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
біодизель |
ru |
dc.subject |
сорти ріпака |
ru |
dc.subject |
Кафедра рослинництва, генетики, селекції та насінництва |
ru |
dc.title |
Обґрунтування елементів технології вирощування ріпаку озимого в умовах півдня України |
ru |
dc.type |
Article |
ru |