DSpace Repository

Виробництво органічної продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства

Show simple item record

dc.contributor.author Петрова О.О.
dc.contributor.author Качур І.А.
dc.date.accessioned 2020-06-15T10:14:45Z
dc.date.available 2020-06-15T10:14:45Z
dc.date.issued 2019-10-24
dc.identifier.citation Петрова О.О., Качур І.А. Виробництво органічної продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства. Економічна система України: стан, проблеми, перспективи: збірник тез Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції. Херсон. 24-25 жовтня 2019р. – Херсон: ХДАУ, 2019. С. 74-78 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3923
dc.language.iso other ru
dc.subject Орагнічна продукція, сертифікація, конкурентоспроможність, органічне землеробство ru
dc.subject Кафедра економіки та фінансів ru
dc.title Виробництво органічної продукції як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account