Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Карнаушенко, Алла Сергіївна | |
dc.date.accessioned | 2020-06-11T21:37:32Z | |
dc.date.available | 2020-06-11T21:37:32Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Карнаушенко А.С. Аналіз стану та перспективи розвитку молодіжного ринку громадського харчування в Україні. Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі: зимові диспути: тези доп. I Міжнародної науково-практичної інтернетконференції, 6-7 лютого 2020 р. Дніпро, 2020. Т.2. с. 43 – 47 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3805 | |
dc.description.abstract | На сьогодні в Україні культура харчування залишається консервативною. Незважаючи на те, що частка людей, які харчуються в громадських місцях поступово зростає, залишається велика кількість осіб, які готують їжу вдома. В середньому українці витрачають на приготування їжі близько 13 годин в тиждень. Існують переконання, що домашня їжа корисніше, ніж в місцях громадського харчування. В цілому по Україні частка людей, які хоча б раз на місяць харчуються поза домом, становить близько 30% (згідно з результатами опитування Київського міжнародного інституту соціології в 2018 році). В розрізі вікової структури цей показник набагато вище серед молодих людей віком до 30 років - 56%. При цьому чоловіків серед них більше - дві третини, жінок - половина. У віці 30-39 років регулярними відвідувачами ресторанів є 56% чоловіків і 34% жінок. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.subject | молодіжне підприємництво | ru |
dc.subject | заклади громадського харчування | ru |
dc.subject | культура харчування | ru |
dc.subject | сучасний стан | ru |
dc.subject | Кафедра економіки та фінансів | ru |
dc.title | Аналіз стану та перспективи розвитку молодіжного ринку громадського харчування в Україні | ru |
dc.type | Thesis | ru |