00 DSpace/Manakin Repository

Аналіз мікробіологічних ризиків при виробництві ковбас

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Колеснікова, Катерина
dc.date.accessioned 2020-06-09T09:19:33Z
dc.date.available 2020-06-09T09:19:33Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Ряполова І. О. Аналіз мікробіологічних ризиків при виробництві ковбас / І. О. Ряполова, К. Ю. Колеснікова. // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництв". – 2020. – С. С.223–226.. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3608
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДДАЕУ ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Аналіз мікробіологічних ризиків при виробництві ковбас ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу