Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Колеснікова, Катерина | |
dc.date.accessioned | 2020-06-09T09:19:33Z | |
dc.date.available | 2020-06-09T09:19:33Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Ряполова І. О. Аналіз мікробіологічних ризиків при виробництві ковбас / І. О. Ряполова, К. Ю. Колеснікова. // Матеріали міжнародної науково-практичної конференції "Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництв". – 2020. – С. С.223–226.. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3608 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДДАЕУ | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Аналіз мікробіологічних ризиків при виробництві ковбас | ru |
dc.type | Article | ru |