Репозиторий Dspace

Перспективи застосування гарбузу у промисловому виробництві овочевої ікри

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.date.accessioned 2020-06-09T08:03:33Z
dc.date.available 2020-06-09T08:03:33Z
dc.date.issued 2020-02-14
dc.identifier.citation Воєвода Н. В. Перспективи застосування гарбузу у промисловому виробництві овочевої ікри. Актуальні проблеми підвищення якості та безпеки виробництва й переробки продукції тваринництва: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. м. Дніпро, 14 лютого 2020 р. Дніпро, 2020. С. 337–338. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3604
dc.description.abstract У публікації проведене дослідження класичного рецептурного складу овочевої ікри з баклажанів та виявлені недоліки. Результатом теоретичних досліджень було створення рецептурного складу закусочних консервів, що матимуть меншу енергетичну цінність та підвищену харчову цінність. Для досягнення цієї мети запропоновано включити гарбуз та чорнослив, а обробку продукту проводити шляхом бланшування. Таким чином для сегменту споживачів, що мають захворювання шлунково-кишкового тракту та печінки, стає можливим споживання закусочних консервів. Перспективи подальших досліджень пов’язані з виробничими дослідженнями запропонованих консервів. ru
dc.description.abstract In publishing the study of vegetable caviar classical recipe of aubergine is conducted and identified deficiencies. The result of theoretical studies was the creation of prescription formulations of eateries canned food that would have lower energy value and increased nutritional value. To achieve this, it is suggested to include pumpkin and prunes and to process the products by blanching. Thus, for the segment of consumers with diseases of the gastrointestinal tract and liver, it is possible to consume eateries canned food. The prospects for further research are related to the production studies of the offered canned food. Keywords: canned food, caviar, recipe, nutritional value, energy value.
dc.publisher Дніпровський державний аграрно-економічний університет ru
dc.subject рецептура
dc.subject харчова цінність
dc.subject енергетична цінність.
dc.subject баклажан
dc.subject закусочні консерви ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Перспективи застосування гарбузу у промисловому виробництві овочевої ікри ru
dc.title.alternative Prospects of pumpkin application in industrial production of vegetable caviar ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись