Репозиторий Dspace

Перспективи розвитку м’ясного скотарства у Степовій зоні України

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Панкєєв, С.П.
dc.date.accessioned 2020-06-04T15:59:24Z
dc.date.available 2020-06-04T15:59:24Z
dc.date.issued 2019-05-29
dc.identifier.citation Панкєєв С.П. Перспективи розвитку м’ясного скотарства у Степовій зоні України. Таврійський науковий вісник. Херсон, 2019. Вип. 107. С.213-216 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3573
dc.description.abstract У статті викладено матеріал з актуальних питань розвитку галузі спеціалізованого м’ясного скотарства, пріоритетних питань забезпечення якісною яловичиною за раціо- нальними нормами харчування; розвитку м’ясного скотарства в передових країнах світу. Серед найефективніших заходів вирішення цієї проблеми створення галузі м’ясного ско- тарства в сучасних умовах на основі використання південної м’ясної породи.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.subject спеціалізоване м’ясне скотарство ru
dc.subject Степова зона України ru
dc.subject південна м’ясна порода ru
dc.subject яловичина ru
dc.subject раціональні норми харчування ru
dc.subject інтенсифікації агропромислового виробництва ru
dc.subject світовий генофонд худоби ru
dc.subject міжвидова гібридизація ru
dc.subject промислове схрещування ru
dc.subject категорія FAO та EAAP ru
dc.subject органічні методи виробництва ru
dc.subject економічний, соціальний, господарський ефект ru
dc.subject імпортозамінюючі генетичні ресурси ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title Перспективи розвитку м’ясного скотарства у Степовій зоні України ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись