Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Панкєєв, С.П. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-04T15:59:24Z | |
dc.date.available | 2020-06-04T15:59:24Z | |
dc.date.issued | 2019-05-29 | |
dc.identifier.citation | Панкєєв С.П. Перспективи розвитку м’ясного скотарства у Степовій зоні України. Таврійський науковий вісник. Херсон, 2019. Вип. 107. С.213-216 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3573 | |
dc.description.abstract | У статті викладено матеріал з актуальних питань розвитку галузі спеціалізованого м’ясного скотарства, пріоритетних питань забезпечення якісною яловичиною за раціо- нальними нормами харчування; розвитку м’ясного скотарства в передових країнах світу. Серед найефективніших заходів вирішення цієї проблеми створення галузі м’ясного ско- тарства в сучасних умовах на основі використання південної м’ясної породи. | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | спеціалізоване м’ясне скотарство | ru |
dc.subject | Степова зона України | ru |
dc.subject | південна м’ясна порода | ru |
dc.subject | яловичина | ru |
dc.subject | раціональні норми харчування | ru |
dc.subject | інтенсифікації агропромислового виробництва | ru |
dc.subject | світовий генофонд худоби | ru |
dc.subject | міжвидова гібридизація | ru |
dc.subject | промислове схрещування | ru |
dc.subject | категорія FAO та EAAP | ru |
dc.subject | органічні методи виробництва | ru |
dc.subject | економічний, соціальний, господарський ефект | ru |
dc.subject | імпортозамінюючі генетичні ресурси | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | Перспективи розвитку м’ясного скотарства у Степовій зоні України | ru |
dc.type | Article | ru |