dc.contributor.author |
Панкєєв, С.П. |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-04T15:59:24Z |
|
dc.date.available |
2020-06-04T15:59:24Z |
|
dc.date.issued |
2019-05-29 |
|
dc.identifier.citation |
Панкєєв С.П. Перспективи розвитку м’ясного скотарства у Степовій зоні України. Таврійський науковий вісник. Херсон, 2019. Вип. 107. С.213-216 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3573 |
|
dc.description.abstract |
У статті викладено матеріал з актуальних питань розвитку галузі спеціалізованого
м’ясного скотарства, пріоритетних питань забезпечення якісною яловичиною за раціо- нальними нормами харчування; розвитку м’ясного скотарства в передових країнах світу.
Серед найефективніших заходів вирішення цієї проблеми створення галузі м’ясного ско- тарства в сучасних умовах на основі використання південної м’ясної породи. |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.subject |
спеціалізоване м’ясне скотарство |
ru |
dc.subject |
Степова зона України |
ru |
dc.subject |
південна м’ясна порода |
ru |
dc.subject |
яловичина |
ru |
dc.subject |
раціональні норми харчування |
ru |
dc.subject |
інтенсифікації агропромислового виробництва |
ru |
dc.subject |
світовий генофонд худоби |
ru |
dc.subject |
міжвидова гібридизація |
ru |
dc.subject |
промислове схрещування |
ru |
dc.subject |
категорія FAO та EAAP |
ru |
dc.subject |
органічні методи виробництва |
ru |
dc.subject |
економічний, соціальний, господарський ефект |
ru |
dc.subject |
імпортозамінюючі генетичні ресурси |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
Перспективи розвитку м’ясного скотарства у Степовій зоні України |
ru |
dc.type |
Article |
ru |