Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Колотило, Р. С. | |
dc.contributor.author | Іванів, М. О. | |
dc.date.accessioned | 2020-05-29T15:26:34Z | |
dc.date.available | 2020-05-29T15:26:34Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Колотило Р.С., Іванів, М. О., ВПЛИВ ІНОКУЛЯЦІЇ НАСІННЯ І ПОЗАКОРЕНЕВИХ ПІДЖИВЛЕНЬ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЗЕРНА СОЇ, Збірник наукових праць Перспектива, № 33, 2019 р., ст. 155-157 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3487 | |
dc.description.abstract | У світовому землеробстві проблема виробництва білка була і залишається першочерговою. Тому пошук джерел одержання та ефективного використання високобілкових рослинних ресурсів є актуальним для всього людства і в тому числі – для населення України. Первинним джерелом білків є рослина, а найбільш цінною за білковим складом серед усіх культивованих культур є соя. В її зерні містяться майже всі органічні речовини: 35-55% білку, 18-23% олії, 25-30% вуглеводів, 5-6% мінеральних речовин, а також ферменти, різноманітні вітаміни і фосфатиди. Значною мірою збільшити продуктивність цієї культури можливо за рахунок інокуляції насіння та проведення позакореневих підживлень. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Збірник наукових праць Перспектива | ru |
dc.subject | мікродобрива | ru |
dc.subject | microfertilizers | ru |
dc.subject | вміст сирого протеїну | ru |
dc.subject | crude protein content | ru |
dc.subject | підживлення | ru |
dc.subject | feeding | ru |
dc.subject | Кафедра рослинництва та агроінженерії | ru |
dc.title | ВПЛИВ ІНОКУЛЯЦІЇ НАСІННЯ І ПОЗАКОРЕНЕВИХ ПІДЖИВЛЕНЬ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ЗЕРНА СОЇ | ru |
dc.title.alternative | INFLUENCE OF SEED INOCULATION AND FOLIAR FERTILIZATION ON SOYBEAN GRAIN QUALITY INDICATORS | ru |
dc.type | Article | ru |