Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кудін, Д. В. | |
dc.contributor.author | Іванів, М. О. | |
dc.date.accessioned | 2020-05-28T20:22:50Z | |
dc.date.available | 2020-05-28T20:22:50Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Кудін Д.В., Іванів, М. О. Вплив бактеризації насіння на формування бульбочок на коренях рослин сої. Перспектива: зб. наук. пр. Херсон, 2018. Вип. 31. С. 171-173 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3477 | |
dc.description.abstract | Соя маючи «ідеальний» баланс вуглеводів та білка з відмінним амінокислотним складом, є чудовим замінником продуктів тваринного походження у харчуванні людини. Завдяки унікальному поєднанню у рослинах двох найважливіших процесів – фотосинтезу і біологічної фіксації азоту вона значною мірою забезпечує свою потребу в азоті, покращує родючість і азотний баланс ґрунту, забезпечує одержання чистої продукції, поліпшує екологічний стан навколишнього середовища. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | соя | ru |
dc.subject | soy | ru |
dc.subject | передпосівна обробка насіння | ru |
dc.subject | presowing seed treatment | ru |
dc.subject | бактеріальний препарат | ru |
dc.subject | bacterial preparation | ru |
dc.subject | Кафедра рослинництва та агроінженерії | ru |
dc.title | Вплив бактеризації насіння на формування бульбочок на коренях рослин сої | ru |
dc.title.alternative | The influence of seed bacterization on the formation of bubbles on the roots of soybean plants | ru |
dc.type | Article | ru |