Репозиторий Dspace

Вплив бактеризації насіння на формування бульбочок на коренях рослин сої

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кудін, Д. В.
dc.contributor.author Іванів, М. О.
dc.date.accessioned 2020-05-28T20:22:50Z
dc.date.available 2020-05-28T20:22:50Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Кудін Д.В., Іванів, М. О. Вплив бактеризації насіння на формування бульбочок на коренях рослин сої. Перспектива: зб. наук. пр. Херсон, 2018. Вип. 31. С. 171-173 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3477
dc.description.abstract Соя маючи «ідеальний» баланс вуглеводів та білка з відмінним амінокислотним складом, є чудовим замінником продуктів тваринного походження у харчуванні людини. Завдяки унікальному поєднанню у рослинах двох найважливіших процесів – фотосинтезу і біологічної фіксації азоту вона значною мірою забезпечує свою потребу в азоті, покращує родючість і азотний баланс ґрунту, забезпечує одержання чистої продукції, поліпшує екологічний стан навколишнього середовища. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject соя ru
dc.subject soy ru
dc.subject передпосівна обробка насіння ru
dc.subject presowing seed treatment ru
dc.subject бактеріальний препарат ru
dc.subject bacterial preparation ru
dc.subject Кафедра рослинництва та агроінженерії ru
dc.title Вплив бактеризації насіння на формування бульбочок на коренях рослин сої ru
dc.title.alternative The influence of seed bacterization on the formation of bubbles on the roots of soybean plants ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись