DSpace Repository

Ресурсозберігаючі технології виробництва м'яса бройлерів

Show simple item record

dc.contributor.author Ведмеденко, Олена
dc.contributor.author Тихонюк, О. В.
dc.date.accessioned 2020-05-25T15:12:45Z
dc.date.available 2020-05-25T15:12:45Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Ведмеденко О.В., Тихонюк О.В. Ресурсозберігаючі технології виробництва м'яса бройлерів // Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (м. Херсон, 28-29 травня 2019 р.). – Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос», 2019. - С.57-60 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3424
dc.description.abstract У вирішенні задачі забезпечення населення продуктами харчування провідна роль належить м'ясному птахівництву. Світовий та вітчизняний досвід ведення бройлерного виробництва показує, що подальший його розвиток та конкурентоспроможність можливі лише за розробки та широкого впровадження ресурсозберігаючих технологій виробництва, які дозволяють максимально використовувати генетичний потенціал продуктивності. Одним із ефективних прийомів зниження витрат ресурсів, у тому числі при освітленні та опаленні пташників в процесі виробництва м'яса птиці, є розробка та застосування ресурсозберігаючих технологій.
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.subject бройлер ru
dc.subject світловий режим ru
dc.subject приріст ru
dc.subject збереженість ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title Ресурсозберігаючі технології виробництва м'яса бройлерів ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account