dc.contributor.author |
Ведмеденко, Олена |
|
dc.contributor.author |
Тихонюк, О. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-05-25T15:12:45Z |
|
dc.date.available |
2020-05-25T15:12:45Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Ведмеденко О.В., Тихонюк О.В. Ресурсозберігаючі технології виробництва м'яса бройлерів // Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі: матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції (м. Херсон, 28-29 травня 2019 р.). – Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос», 2019. - С.57-60 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/3424 |
|
dc.description.abstract |
У вирішенні задачі забезпечення населення продуктами харчування
провідна роль належить м'ясному птахівництву. Світовий та вітчизняний досвід
ведення бройлерного виробництва показує, що подальший його розвиток та
конкурентоспроможність можливі лише за розробки та широкого
впровадження ресурсозберігаючих технологій виробництва, які дозволяють
максимально використовувати генетичний потенціал продуктивності. Одним із
ефективних прийомів зниження витрат ресурсів, у тому числі при освітленні та
опаленні пташників в процесі виробництва м'яса птиці, є розробка та
застосування ресурсозберігаючих технологій. |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.subject |
бройлер |
ru |
dc.subject |
світловий режим |
ru |
dc.subject |
приріст |
ru |
dc.subject |
збереженість |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
Ресурсозберігаючі технології виробництва м'яса бройлерів |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |