Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ковтун, Валентина Андріївна | |
dc.date.accessioned | 2020-05-03T16:53:12Z | |
dc.date.available | 2020-05-03T16:53:12Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Ковтун В.А. Соціально-економічний аспект якості аграрної продукції. Соціально-гуманітарний вісник. Харків, 2019. № 25. С.233-236 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3030 | |
dc.description.abstract | Становлення ринку якісного і безпечного продовольства є найважливішим стратегічним завданням національної економіки. Практичні дії з цього питання обумовлені об'єктивною необхідністю цивілізованого підходу до організації екологічно безпечного аграрного і промислового виробництва, збереження здоров'я і генофонду нації, формування державних заходів на інтеграцію екологічних обмежень у правову базу міжнародних зовнішньоторговельних відносин. У сфері виробництва якісної та безпечної аграрної продукції стандарти найефективніше сприяють активному впровадженню нової техніки та технологій, економному використанню сировини і матеріалів, продовженню строків зберігання продукції та збереженості у ній поживних речовин. Стандарти якості аграрної продукції забезпечують її безпечність для життя і здоров'я людей, тварин, рослин та охорону природного довкілля. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Соціально-гуманітарна науково-творча майстерня «Новий курс» | ru |
dc.subject | аграрна продукція | |
dc.subject | споживач | |
dc.subject | показники | |
dc.subject | стандарт | |
dc.subject | стандартизація | |
dc.subject | якість | ru |
dc.subject | Кафедра економіки та фінансів | ru |
dc.title | Соціально-економічний аспект якості аграрної продукції | ru |
dc.type | Article | ru |