Репозиторий Dspace

Соціально-економічний аспект якості аграрної продукції

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ковтун, Валентина Андріївна
dc.date.accessioned 2020-05-03T16:53:12Z
dc.date.available 2020-05-03T16:53:12Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Ковтун В.А. Соціально-економічний аспект якості аграрної продукції. Соціально-гуманітарний вісник. Харків, 2019. № 25. С.233-236 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/3030
dc.description.abstract Становлення ринку якісного і безпечного продовольства є найважливішим стратегічним завданням національної економіки. Практичні дії з цього питання обумовлені об'єктивною необхідністю цивілізованого підходу до організації екологічно безпечного аграрного і промислового виробництва, збереження здоров'я і генофонду нації, формування державних заходів на інтеграцію екологічних обмежень у правову базу міжнародних зовнішньоторговельних відносин. У сфері виробництва якісної та безпечної аграрної продукції стандарти найефективніше сприяють активному впровадженню нової техніки та технологій, економному використанню сировини і матеріалів, продовженню строків зберігання продукції та збереженості у ній поживних речовин. Стандарти якості аграрної продукції забезпечують її безпечність для життя і здоров'я людей, тварин, рослин та охорону природного довкілля. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Соціально-гуманітарна науково-творча майстерня «Новий курс» ru
dc.subject аграрна продукція
dc.subject споживач
dc.subject показники
dc.subject стандарт
dc.subject стандартизація
dc.subject якість ru
dc.subject Кафедра економіки та фінансів ru
dc.title Соціально-економічний аспект якості аграрної продукції ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись