Репозиторий Dspace

ДЕЛІКАТЕСНІ ТРАДИЦІЇ ІСПАНІЇЇ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Андрієць, С.В.
dc.contributor.author Панкєєв, С.П.
dc.date.accessioned 2020-04-10T11:05:25Z
dc.date.available 2020-04-10T11:05:25Z
dc.date.issued 2016-09-08
dc.identifier.citation Андрієць С.В., Панкєєв С.П. ДЕЛІКАТЕСНІ ТРАДИЦІЇ ІСПАНІЇЇ / Матеріали ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТВАРИННИЦТВА УКРАЇНИ» 8 вересня 2016 року. -Вісник БТФ. - Вип. 7. - С.71-74 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/2236
dc.description.abstract Для любителів смачних і екзотичних страв буде доброю новиною, що традиційний іспанський хамон, варіант в'яленого м'яса можна приготувати в домашніх умовах. Для цього необхідно прохолодне, добре провітрюване місце і певний час, протягом якого повинно визріти м'ясо хамона. Тільки завдяки цим умовам вийде якісний кінцевий продукт. Зберігати хамон будинку (навіть якщо його вже почали нарізати) дуже просто: підвісити під стелею на кухні, де він може зберігатися до півтора років (лопатка - до року), надаючи вашому будинку оригінальний іспанський колорит. М'ясо хамона володіє унікальною властивістю - воно практично не містить холестерину. І завдяки низькій калорійності хамона відноситься до дієтичних м'ясних делікатесів Але з-за того, що воно довго готується, коштує дуже дорого. Хамон це відмінний екзотичний подарунок для друзів або рідних до будь-якого свята. Особливо він буде доречний, якщо намічається застілля. Але і в іншому випадку без уваги надзвичайно смачний окіст не залишиться. До нього можна додати історію про хамон в Іспанії, про традиції його поїдання та багато іншого. Виняток становлять тільки вегетаріанці, яким дарувати м'ясний продукт не слід. Вище перераховані п'ять причин купівлі хамону. Насправді їх набагато більше, і кожна людина може знайти для себе нову причину, більш важливу. Але багато людей, які спробували хамон один раз, відмовляються від пошуку причин. Вони просто його купують. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет ru
dc.subject делікатесні продукти ru
dc.subject харчування ru
dc.subject свинина ru
dc.subject хамон ru
dc.subject культура споживання ru
dc.subject калорійність ru
dc.subject холестерин ru
dc.subject іберіанські свині ru
dc.subject смакові відчуття ru
dc.subject дієта ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title ДЕЛІКАТЕСНІ ТРАДИЦІЇ ІСПАНІЇЇ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись