Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Андрієць, С.В. | |
dc.contributor.author | Панкєєв, С.П. | |
dc.date.accessioned | 2020-04-10T11:05:25Z | |
dc.date.available | 2020-04-10T11:05:25Z | |
dc.date.issued | 2016-09-08 | |
dc.identifier.citation | Андрієць С.В., Панкєєв С.П. ДЕЛІКАТЕСНІ ТРАДИЦІЇ ІСПАНІЇЇ / Матеріали ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТВАРИННИЦТВА УКРАЇНИ» 8 вересня 2016 року. -Вісник БТФ. - Вип. 7. - С.71-74 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2236 | |
dc.description.abstract | Для любителів смачних і екзотичних страв буде доброю новиною, що традиційний іспанський хамон, варіант в'яленого м'яса можна приготувати в домашніх умовах. Для цього необхідно прохолодне, добре провітрюване місце і певний час, протягом якого повинно визріти м'ясо хамона. Тільки завдяки цим умовам вийде якісний кінцевий продукт. Зберігати хамон будинку (навіть якщо його вже почали нарізати) дуже просто: підвісити під стелею на кухні, де він може зберігатися до півтора років (лопатка - до року), надаючи вашому будинку оригінальний іспанський колорит. М'ясо хамона володіє унікальною властивістю - воно практично не містить холестерину. І завдяки низькій калорійності хамона відноситься до дієтичних м'ясних делікатесів Але з-за того, що воно довго готується, коштує дуже дорого. Хамон це відмінний екзотичний подарунок для друзів або рідних до будь-якого свята. Особливо він буде доречний, якщо намічається застілля. Але і в іншому випадку без уваги надзвичайно смачний окіст не залишиться. До нього можна додати історію про хамон в Іспанії, про традиції його поїдання та багато іншого. Виняток становлять тільки вегетаріанці, яким дарувати м'ясний продукт не слід. Вище перераховані п'ять причин купівлі хамону. Насправді їх набагато більше, і кожна людина може знайти для себе нову причину, більш важливу. Але багато людей, які спробували хамон один раз, відмовляються від пошуку причин. Вони просто його купують. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.subject | делікатесні продукти | ru |
dc.subject | харчування | ru |
dc.subject | свинина | ru |
dc.subject | хамон | ru |
dc.subject | культура споживання | ru |
dc.subject | калорійність | ru |
dc.subject | холестерин | ru |
dc.subject | іберіанські свині | ru |
dc.subject | смакові відчуття | ru |
dc.subject | дієта | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | ДЕЛІКАТЕСНІ ТРАДИЦІЇ ІСПАНІЇЇ | ru |
dc.type | Article | ru |