DSpace Repository

УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДОЇННЯ ТА ПЕРВИННОЇ ОБРОБКИ МОЛОКА В УМОВАХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА

Show simple item record

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.contributor.author Веселов, Є.В.
dc.date.accessioned 2020-03-30T16:26:14Z
dc.date.available 2020-03-30T16:26:14Z
dc.date.issued 2019-12-17
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1577
dc.description.abstract Безпека та якість молока – стратегічне питання в молочному скотарстві. Нині ця проблема в Україні є особливо актуальною, оскільки понад 80% валового виробництва молока надходить на 94 молокопереробні підприємства з особистих підсобних господарств населення, де умови його отримання і первинної обробки мають значні недоліки. Як правило, в таких господарствах застосовується ручне доїння, немає ефективних методів охолодження, на відміну від тих, що існують у колективних сільськогосподарських підприємствах (фермах), де в основному створюються оптимальні умови для виробництва молока з використанням відповідної доїльної та охолоджувальної техніки. ru
dc.publisher Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету, Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». ru
dc.relation.ispartofseries Вип.;13
dc.subject молоко ru
dc.subject De Laval ru
dc.subject доїння ru
dc.subject ПЕРВИННА ОБРОБКА ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДОЇННЯ ТА ПЕРВИННОЇ ОБРОБКИ МОЛОКА В УМОВАХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account