dc.contributor.author |
Левченко, М.В. |
|
dc.contributor.author |
Веселов, Є.В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-30T16:26:14Z |
|
dc.date.available |
2020-03-30T16:26:14Z |
|
dc.date.issued |
2019-12-17 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1577 |
|
dc.description.abstract |
Безпека та якість молока – стратегічне питання в
молочному скотарстві. Нині ця проблема в Україні є особливо актуальною,
оскільки понад 80% валового виробництва молока надходить на
94
молокопереробні підприємства з особистих підсобних господарств населення, де
умови його отримання і первинної обробки мають значні недоліки. Як правило, в
таких господарствах застосовується ручне доїння, немає ефективних методів
охолодження, на відміну від тих, що існують у колективних
сільськогосподарських підприємствах (фермах), де в основному створюються
оптимальні умови для виробництва молока з використанням відповідної доїльної
та охолоджувальної техніки. |
ru |
dc.publisher |
Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету, Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
Вип.;13 |
|
dc.subject |
молоко |
ru |
dc.subject |
De Laval |
ru |
dc.subject |
доїння |
ru |
dc.subject |
ПЕРВИННА ОБРОБКА |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДОЇННЯ ТА ПЕРВИННОЇ ОБРОБКИ МОЛОКА В УМОВАХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА |
ru |