Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Левченко, М.В. | |
dc.contributor.author | Веселов, Є.В. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-30T16:26:14Z | |
dc.date.available | 2020-03-30T16:26:14Z | |
dc.date.issued | 2019-12-17 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1577 | |
dc.description.abstract | Безпека та якість молока – стратегічне питання в молочному скотарстві. Нині ця проблема в Україні є особливо актуальною, оскільки понад 80% валового виробництва молока надходить на 94 молокопереробні підприємства з особистих підсобних господарств населення, де умови його отримання і первинної обробки мають значні недоліки. Як правило, в таких господарствах застосовується ручне доїння, немає ефективних методів охолодження, на відміну від тих, що існують у колективних сільськогосподарських підприємствах (фермах), де в основному створюються оптимальні умови для виробництва молока з використанням відповідної доїльної та охолоджувальної техніки. | ru |
dc.publisher | Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету, Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». | ru |
dc.relation.ispartofseries | Вип.;13 | |
dc.subject | молоко | ru |
dc.subject | De Laval | ru |
dc.subject | доїння | ru |
dc.subject | ПЕРВИННА ОБРОБКА | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДОЇННЯ ТА ПЕРВИННОЇ ОБРОБКИ МОЛОКА В УМОВАХ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА | ru |