dc.contributor.author |
Сморочинський, О.М. |
|
dc.contributor.author |
Тригубко, А. С |
|
dc.contributor.author |
Бондар, А.О. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-30T12:50:57Z |
|
dc.date.available |
2020-03-30T12:50:57Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Тригубко А.С., Бондарь А.О., Сморочинський О.М. ОСОБЛИВОСТІ НАПІВСИНТЕТИЧНИХ КОВБАСНИХ ОБОЛОНОК. НАУКОВО-ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК: ЗБІРНИК ІНФОРМАЦІЙНИХ ПОВІДОМЛЕНЬ, СТАТТЕЙ, ДОПОВІДЕЙ І ТЕЗ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИХ КОНФЕРЕНЦІЙ ВИКЛАДАЧІВ, АСПІРАНТІВ, МАГІСТРІВ, СТУДЕНТІВ. ВИПУСК – 11. Херсон - 2018. С.129-130 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1568 |
|
dc.description.abstract |
Використання синтетичних і напівсинтетичних компонентів в
першу чергу пов'язано із зниженням їх вартості, більш тривалим
терміном зберігання по відношенню до повністю натуральних,
зручністю переробки і подальшого використання і іншим факторам, що
в сукупності знижує собівартість ковбасних виробів, підвищує їх якість і
дає можливість розширення діапазону параметрів в технологічній
схемі виробів. |
ru |
dc.publisher |
НАУКОВО-ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК |
ru |
dc.subject |
ковбаса |
ru |
dc.subject |
оболонки |
ru |
dc.subject |
наносмок |
ru |
dc.subject |
фібросмок |
ru |
dc.subject |
Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї |
ru |
dc.title |
ОСОБЛИВОСТІ НАПІВСИНТЕТИЧНИХ КОВБАСНИХ ОБОЛОНОК |
ru |
dc.type |
Article |
ru |