Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сморочинський, О.М. | |
dc.contributor.author | Тригубко, А. С | |
dc.contributor.author | Бондар, А.О. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-30T12:50:57Z | |
dc.date.available | 2020-03-30T12:50:57Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Тригубко А.С., Бондарь А.О., Сморочинський О.М. ОСОБЛИВОСТІ НАПІВСИНТЕТИЧНИХ КОВБАСНИХ ОБОЛОНОК. НАУКОВО-ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК: ЗБІРНИК ІНФОРМАЦІЙНИХ ПОВІДОМЛЕНЬ, СТАТТЕЙ, ДОПОВІДЕЙ І ТЕЗ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИХ КОНФЕРЕНЦІЙ ВИКЛАДАЧІВ, АСПІРАНТІВ, МАГІСТРІВ, СТУДЕНТІВ. ВИПУСК – 11. Херсон - 2018. С.129-130 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1568 | |
dc.description.abstract | Використання синтетичних і напівсинтетичних компонентів в першу чергу пов'язано із зниженням їх вартості, більш тривалим терміном зберігання по відношенню до повністю натуральних, зручністю переробки і подальшого використання і іншим факторам, що в сукупності знижує собівартість ковбасних виробів, підвищує їх якість і дає можливість розширення діапазону параметрів в технологічній схемі виробів. | ru |
dc.publisher | НАУКОВО-ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК | ru |
dc.subject | ковбаса | ru |
dc.subject | оболонки | ru |
dc.subject | наносмок | ru |
dc.subject | фібросмок | ru |
dc.subject | Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї | ru |
dc.title | ОСОБЛИВОСТІ НАПІВСИНТЕТИЧНИХ КОВБАСНИХ ОБОЛОНОК | ru |
dc.type | Article | ru |