00 DSpace/Manakin Repository

ОСОБЛИВОСТІ НАПІВСИНТЕТИЧНИХ КОВБАСНИХ ОБОЛОНОК

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сморочинський, О.М.
dc.contributor.author Тригубко, А. С
dc.contributor.author Бондар, А.О.
dc.date.accessioned 2020-03-30T12:50:57Z
dc.date.available 2020-03-30T12:50:57Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Тригубко А.С., Бондарь А.О., Сморочинський О.М. ОСОБЛИВОСТІ НАПІВСИНТЕТИЧНИХ КОВБАСНИХ ОБОЛОНОК. НАУКОВО-ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК: ЗБІРНИК ІНФОРМАЦІЙНИХ ПОВІДОМЛЕНЬ, СТАТТЕЙ, ДОПОВІДЕЙ І ТЕЗ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИХ КОНФЕРЕНЦІЙ ВИКЛАДАЧІВ, АСПІРАНТІВ, МАГІСТРІВ, СТУДЕНТІВ. ВИПУСК – 11. Херсон - 2018. С.129-130 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1568
dc.description.abstract Використання синтетичних і напівсинтетичних компонентів в першу чергу пов'язано із зниженням їх вартості, більш тривалим терміном зберігання по відношенню до повністю натуральних, зручністю переробки і подальшого використання і іншим факторам, що в сукупності знижує собівартість ковбасних виробів, підвищує їх якість і дає можливість розширення діапазону параметрів в технологічній схемі виробів. ru
dc.publisher НАУКОВО-ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК ru
dc.subject ковбаса ru
dc.subject оболонки ru
dc.subject наносмок ru
dc.subject фібросмок ru
dc.subject Кафедра технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї ru
dc.title ОСОБЛИВОСТІ НАПІВСИНТЕТИЧНИХ КОВБАСНИХ ОБОЛОНОК ru
dc.type Article ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу