dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-29T21:45:42Z |
|
dc.date.available |
2020-03-29T21:45:42Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier.citation |
Аверчев О.В. Адаптивний потенціал проса, гречки та шляхи його підвищення / О.В. Аверчев, З.М.Тимофєєв // Таврійський науковий вісник. - Херсон: Айлант, 2002. – Вип.24. - C. 36-41 |
ru |
dc.identifier.isbn |
966-630-038-4 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1545 |
|
dc.description.abstract |
В умовах півдня України до складу польових культур, що ма-ють високий адаптивний потенціал, слід віднести, насамперед, просо і гречку. Просо разом із гречкою входять до групи круп’яних культур. У харчуванні населення гречана крупа і пшоно мають велике зна-чення. Ці продукти калорійні, містять значну кількість легкозасвою-ваних та необхідних людині поживних речовин. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
Адаптивний потенціал проса, гречки та шляхи його підвищення |
ru |
dc.type |
Article |
ru |