DSpace Repository

СУЧАСНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В УКРАЇНІ ТА ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Show simple item record

dc.contributor.author Левченко, М.В.
dc.contributor.author Левченко, І.С.
dc.date.accessioned 2020-03-28T14:40:19Z
dc.date.available 2020-03-28T14:40:19Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.issn 978-617-7783-00-7
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1532
dc.description.abstract Збільшення виробництва і споживання продуктів харчування і, в першу чергу, м’яса є вкрай важливим завданням для сільськогосподарських виробників. Успішне вирішення цього питання можливо на даних постійної об’єктивної оцінки стану ефективності виробництва м’яса всіх видів, зокрема свинини. Однак питання суттєвого збільшення виробництва свинини в Україні та підвищення її економічної ефективності потребують детального дослідження, об’єктивної оцінки, наукового обґрунтування та якнайшвидшого впровадження у виробництво сільськогосподарських підприємств ru
dc.publisher Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку:Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В.С. ru
dc.relation.ispartofseries 25-26 /04/2019 р;
dc.subject свинарство ru
dc.subject статистика ru
dc.subject Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка ru
dc.title СУЧАСНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В УКРАЇНІ ТА ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account