dc.contributor.author |
Левченко, М.В. |
|
dc.contributor.author |
Левченко, І.С. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-28T14:40:19Z |
|
dc.date.available |
2020-03-28T14:40:19Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.issn |
978-617-7783-00-7 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1532 |
|
dc.description.abstract |
Збільшення виробництва і споживання продуктів
харчування і, в першу чергу, м’яса є вкрай важливим завданням для
сільськогосподарських виробників. Успішне вирішення цього питання можливо
на даних постійної об’єктивної оцінки стану ефективності виробництва м’яса
всіх видів, зокрема свинини.
Однак питання суттєвого збільшення виробництва свинини в Україні та
підвищення її економічної ефективності потребують детального дослідження,
об’єктивної оцінки, наукового обґрунтування та якнайшвидшого впровадження
у виробництво сільськогосподарських підприємств |
ru |
dc.publisher |
Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку:Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В.С. |
ru |
dc.relation.ispartofseries |
25-26 /04/2019 р; |
|
dc.subject |
свинарство |
ru |
dc.subject |
статистика |
ru |
dc.subject |
Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка |
ru |
dc.title |
СУЧАСНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В УКРАЇНІ ТА ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ |
ru |