Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Левченко, М.В. | |
dc.contributor.author | Левченко, І.С. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-28T14:40:19Z | |
dc.date.available | 2020-03-28T14:40:19Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.issn | 978-617-7783-00-7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1532 | |
dc.description.abstract | Збільшення виробництва і споживання продуктів харчування і, в першу чергу, м’яса є вкрай важливим завданням для сільськогосподарських виробників. Успішне вирішення цього питання можливо на даних постійної об’єктивної оцінки стану ефективності виробництва м’яса всіх видів, зокрема свинини. Однак питання суттєвого збільшення виробництва свинини в Україні та підвищення її економічної ефективності потребують детального дослідження, об’єктивної оцінки, наукового обґрунтування та якнайшвидшого впровадження у виробництво сільськогосподарських підприємств | ru |
dc.publisher | Модернізація економіки: сучасні реалії, прогнозні сценарії та перспективи розвитку:Херсон: Видавництво ФОП Вишемирський В.С. | ru |
dc.relation.ispartofseries | 25-26 /04/2019 р; | |
dc.subject | свинарство | ru |
dc.subject | статистика | ru |
dc.subject | Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка | ru |
dc.title | СУЧАСНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В УКРАЇНІ ТА ХЕРСОНСЬКІЙ ОБЛАСТІ | ru |