dc.contributor.author |
Падалка, І.О. |
|
dc.contributor.author |
Панкєєв, С.П. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-28T11:23:28Z |
|
dc.date.available |
2020-03-28T11:23:28Z |
|
dc.date.issued |
2019-11 |
|
dc.identifier.citation |
Херсонський державний аграрний університет |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1520 |
|
dc.description.abstract |
Інтеграція України до світового економічного співтовариства, вступ до СОТ та інших світових організацій вимагає значної інтенсифікації агропромислового виробництва, підвищення його рентабельності та конкурентоспроможності на світових ринках. Створення галузі м’ясного скотарства – один з головних напрямків розвитку агропромислового комплексу для забезпечення виробництва м’яса та м’ясопродуктів У європейських країнах ця проблема зведена до рівня державних пріоритетів не лише економічного, а й політичного значення, оскільки її вирішення забезпечує продовольчу безпеку держави.
Значення м’ясного скотарства в Україні значно зростає в сучасних умовах постіндустріального розвитку, які характеризуються прогресуючою деградацією навколишнього природного середовища, надмірним забрудненням поверхневих і підземних вод, атмосферного повітря і земель. З цими проблемами тісно стикається населення інших країн, що зумовлює необхідність виробництва екологічно чистих продуктів харчування, які забезпечують здоров’я та інтелектуальний розвиток людей.
Використання генотипів південної м’ясної породи – реальний шлях до створення галузі м’ясного скотарства на засадах органічного агровиробництва, виробництва екологічно чистої продукції, інтеграції України в міжнародний ринок органічних сільськогосподарських продуктів. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.subject |
інтенсифікації агропромислового виробництва |
ru |
dc.subject |
конкурентоспроможність |
ru |
dc.subject |
спеціалізоване м’ясне скотарство |
ru |
dc.subject |
екологічно чисті продукти харчування |
ru |
dc.subject |
яловичина |
ru |
dc.subject |
південна мясна порода |
ru |
dc.subject |
екологічна зона |
ru |
dc.subject |
степова зона України |
ru |
dc.subject |
органічне агровиробництво |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
ПЕРСПЕКТИВИ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО М’ЯСНОГО СКОТАРСТВА НА ПІВДНІ УКРАЇНИ |
ru |
dc.title.alternative |
НАУКОВО-ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК ВИПУСК – 12 ЗБІРНИК ІНФОРМАЦІЙНИ Х ПОВІДОМЛЕНЬ, СТАТТ ЕЙ, Д ОПОВІДЕЙ І ТЕЗ НАУКО ВО - ПРАКТИЧНИХ КОНФЕРЕНЦІЙ ВИКЛАДАЧ ІВ, АСПІРАНТІВ, МАГІ СТРІВ, СТУДЕНТІВ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |