Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Падалка, І.О. | |
dc.contributor.author | Панкєєв, С.П. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-28T11:23:28Z | |
dc.date.available | 2020-03-28T11:23:28Z | |
dc.date.issued | 2019-11 | |
dc.identifier.citation | Херсонський державний аграрний університет | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1520 | |
dc.description.abstract | Інтеграція України до світового економічного співтовариства, вступ до СОТ та інших світових організацій вимагає значної інтенсифікації агропромислового виробництва, підвищення його рентабельності та конкурентоспроможності на світових ринках. Створення галузі м’ясного скотарства – один з головних напрямків розвитку агропромислового комплексу для забезпечення виробництва м’яса та м’ясопродуктів У європейських країнах ця проблема зведена до рівня державних пріоритетів не лише економічного, а й політичного значення, оскільки її вирішення забезпечує продовольчу безпеку держави. Значення м’ясного скотарства в Україні значно зростає в сучасних умовах постіндустріального розвитку, які характеризуються прогресуючою деградацією навколишнього природного середовища, надмірним забрудненням поверхневих і підземних вод, атмосферного повітря і земель. З цими проблемами тісно стикається населення інших країн, що зумовлює необхідність виробництва екологічно чистих продуктів харчування, які забезпечують здоров’я та інтелектуальний розвиток людей. Використання генотипів південної м’ясної породи – реальний шлях до створення галузі м’ясного скотарства на засадах органічного агровиробництва, виробництва екологічно чистої продукції, інтеграції України в міжнародний ринок органічних сільськогосподарських продуктів. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.subject | інтенсифікації агропромислового виробництва | ru |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru |
dc.subject | спеціалізоване м’ясне скотарство | ru |
dc.subject | екологічно чисті продукти харчування | ru |
dc.subject | яловичина | ru |
dc.subject | південна мясна порода | ru |
dc.subject | екологічна зона | ru |
dc.subject | степова зона України | ru |
dc.subject | органічне агровиробництво | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | ПЕРСПЕКТИВИ СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО М’ЯСНОГО СКОТАРСТВА НА ПІВДНІ УКРАЇНИ | ru |
dc.title.alternative | НАУКОВО-ІНФОРМАЦІЙНИЙ ВІСНИК ВИПУСК – 12 ЗБІРНИК ІНФОРМАЦІЙНИ Х ПОВІДОМЛЕНЬ, СТАТТ ЕЙ, Д ОПОВІДЕЙ І ТЕЗ НАУКО ВО - ПРАКТИЧНИХ КОНФЕРЕНЦІЙ ВИКЛАДАЧ ІВ, АСПІРАНТІВ, МАГІ СТРІВ, СТУДЕНТІВ | ru |
dc.type | Article | ru |