DSpace Repository

Удосконалення технологічних прийомів виробництва харчових яєць

Show simple item record

dc.contributor.author Кривий, Владислав
dc.contributor.author Любенко, Оксана
dc.date.accessioned 2020-03-20T21:37:35Z
dc.date.available 2020-03-20T21:37:35Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Кривий В.В. Удосконалення технологічних прийомів виробництва харчових яєць /В. В. Кривий, О. І. Любенко // Науково-інформаційний вісник : зб. інформ. повідомлень, статтей, доповідей і тез наук.-практич. конф. викладачів, аспірантів, магістрів, студентів. – Херсон: ХДАУ, ВЦ "Колос", 2018. - Вип.11: Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва південного регіону України: зб. матеріалів всеукраїнської наук.-практич. інтернет-конференції. – С. 101-103
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1268
dc.description.abstract Дослідження проводилися в умовах птахівничого підприємства філії «Чорнобаївське» ПАТ «Агрохолдинг Авангард» Білозерського район, Херсонської області. Матеріал досліджень - кури яєчного кросу «Ломанн білий». Дослідні групи були сформовані з 17-тижневого молодняка. У першу групу увійшли молодки, яких вирощували згідно норм годівлі. Поживність раціонів для несучок цієї групи нормувалася згідно рекомендацій годівлі курей яєчних кросів. Друга дослідна група була сформована з курочок, під час вирощування яких використовували вітчизняну трифазову програму годівлі. Третя група складалася з молодок, яких вирощували із застосуванням «гнучкої» годівлі. Концентрацію енергії і поживних речовин у раціонах курей другої та третьої групи під час експлуатації нормували згідно «гнучкого» методу годівлі. Коригування поживності раціонів другої і третьої групи відбувалося потижнево, виходячи із потреби у поживних речовинах, продуктивності курей та рівня споживання корму. Вміст енергії і поживних речовин у раціонах молодняку, а в подальшому і курей контрольної групи балансувався відповідно до норм годівлі, рекомендованих для кросу «Ломанн білий» ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" ru
dc.subject технології ru
dc.subject утримання та годівля яєчних курей ru
dc.subject збереженість ru
dc.subject несучки ru
dc.subject виробництво харчових яєць ru
dc.subject Кафедра технології виробництва продукції тваринництва ru
dc.title Удосконалення технологічних прийомів виробництва харчових яєць ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account