dc.contributor.author |
Кривий, Владислав |
|
dc.contributor.author |
Любенко, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-20T21:37:35Z |
|
dc.date.available |
2020-03-20T21:37:35Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Кривий В.В. Удосконалення технологічних прийомів виробництва харчових яєць /В. В. Кривий, О. І. Любенко // Науково-інформаційний вісник : зб. інформ. повідомлень, статтей, доповідей і тез наук.-практич. конф. викладачів, аспірантів, магістрів, студентів. – Херсон: ХДАУ, ВЦ "Колос", 2018. - Вип.11: Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва південного регіону України: зб. матеріалів всеукраїнської наук.-практич. інтернет-конференції. – С. 101-103 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1268 |
|
dc.description.abstract |
Дослідження проводилися в умовах птахівничого підприємства філії «Чорнобаївське» ПАТ «Агрохолдинг Авангард» Білозерського район, Херсонської області. Матеріал досліджень - кури яєчного кросу «Ломанн білий». Дослідні групи були сформовані з 17-тижневого молодняка. У першу групу увійшли молодки, яких вирощували згідно норм годівлі. Поживність раціонів для несучок цієї групи нормувалася згідно рекомендацій годівлі курей яєчних кросів. Друга дослідна група була сформована з
курочок, під час вирощування яких використовували вітчизняну
трифазову програму годівлі. Третя група складалася з молодок, яких
вирощували із застосуванням «гнучкої» годівлі. Концентрацію енергії
і поживних речовин у раціонах курей другої та третьої групи під час
експлуатації нормували згідно «гнучкого» методу годівлі. Коригування поживності раціонів другої і третьої групи відбувалося потижнево, виходячи із потреби у поживних речовинах, продуктивності курей та рівня споживання корму. Вміст енергії і
поживних речовин у раціонах молодняку, а в подальшому і курей контрольної групи балансувався відповідно до норм годівлі, рекомендованих для кросу «Ломанн білий» |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" |
ru |
dc.subject |
технології |
ru |
dc.subject |
утримання та годівля яєчних курей |
ru |
dc.subject |
збереженість |
ru |
dc.subject |
несучки |
ru |
dc.subject |
виробництво харчових яєць |
ru |
dc.subject |
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва |
ru |
dc.title |
Удосконалення технологічних прийомів виробництва харчових яєць |
ru |
dc.type |
Article |
ru |