Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кривий, Владислав | |
dc.contributor.author | Любенко, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2020-03-20T21:37:35Z | |
dc.date.available | 2020-03-20T21:37:35Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Кривий В.В. Удосконалення технологічних прийомів виробництва харчових яєць /В. В. Кривий, О. І. Любенко // Науково-інформаційний вісник : зб. інформ. повідомлень, статтей, доповідей і тез наук.-практич. конф. викладачів, аспірантів, магістрів, студентів. – Херсон: ХДАУ, ВЦ "Колос", 2018. - Вип.11: Сучасний стан та перспективи розвитку тваринництва південного регіону України: зб. матеріалів всеукраїнської наук.-практич. інтернет-конференції. – С. 101-103 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1268 | |
dc.description.abstract | Дослідження проводилися в умовах птахівничого підприємства філії «Чорнобаївське» ПАТ «Агрохолдинг Авангард» Білозерського район, Херсонської області. Матеріал досліджень - кури яєчного кросу «Ломанн білий». Дослідні групи були сформовані з 17-тижневого молодняка. У першу групу увійшли молодки, яких вирощували згідно норм годівлі. Поживність раціонів для несучок цієї групи нормувалася згідно рекомендацій годівлі курей яєчних кросів. Друга дослідна група була сформована з курочок, під час вирощування яких використовували вітчизняну трифазову програму годівлі. Третя група складалася з молодок, яких вирощували із застосуванням «гнучкої» годівлі. Концентрацію енергії і поживних речовин у раціонах курей другої та третьої групи під час експлуатації нормували згідно «гнучкого» методу годівлі. Коригування поживності раціонів другої і третьої групи відбувалося потижнево, виходячи із потреби у поживних речовинах, продуктивності курей та рівня споживання корму. Вміст енергії і поживних речовин у раціонах молодняку, а в подальшому і курей контрольної групи балансувався відповідно до норм годівлі, рекомендованих для кросу «Ломанн білий» | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ "Херсонський державний аграрний університет" | ru |
dc.subject | технології | ru |
dc.subject | утримання та годівля яєчних курей | ru |
dc.subject | збереженість | ru |
dc.subject | несучки | ru |
dc.subject | виробництво харчових яєць | ru |
dc.subject | Кафедра технології виробництва продукції тваринництва | ru |
dc.title | Удосконалення технологічних прийомів виробництва харчових яєць | ru |
dc.type | Article | ru |