dc.contributor.author |
Аверчев, О. В. |
|
dc.contributor.author |
Аверчева, Н. О. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-19T09:36:59Z |
|
dc.date.available |
2020-03-19T09:36:59Z |
|
dc.date.issued |
2016-06-29 |
|
dc.identifier.citation |
Аверчев О.В. Регіональні особливості розвитку виробництва круп’яних культур / О.В. Аверчев, Н.О. Аверчева // Теорія та практика менеджменту: реалії і перспективи розвитку: матер. Всеукр. наук.- практ. Інтернет конф., Херсон, 29 червня 2016 р.: тези доповідей. – Херсон: ДВНЗ «ХДАУ», 2016. – С.139-142 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1261 |
|
dc.description.abstract |
Ринкові трансформації економіки суттєво змінили характер відносин товаровиробників і споживачів сільськогосподарської продукції. Актуальність
формування регіональних аграрних ринків і круп’яного, зокрема, викликана
необхідністю швидкого і цілеспрямованого переведення вітчизняної економіки
на ринкові засади. Нові тенденції економічного середовища зумовлюють необхідність досліджень регіональних особливостей ефективності виробництва, переробки та збуту круп’яних культур, формування його ринку. Об’єктом дослідження є процеси регіонального розвитку круп’яного підкомплексу Херсонської області в умовах ринкових відносин та напрями його підвищення. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
Регіональні особливості розвитку виробництва круп’яних культур |
ru |
dc.type |
Article |
ru |