DSpace Repository

Регіональні особливості розвитку виробництва круп’яних культур

Show simple item record

dc.contributor.author Аверчев, О. В.
dc.contributor.author Аверчева, Н. О.
dc.date.accessioned 2020-03-19T09:36:59Z
dc.date.available 2020-03-19T09:36:59Z
dc.date.issued 2016-06-29
dc.identifier.citation Аверчев О.В. Регіональні особливості розвитку виробництва круп’яних культур / О.В. Аверчев, Н.О. Аверчева // Теорія та практика менеджменту: реалії і перспективи розвитку: матер. Всеукр. наук.- практ. Інтернет конф., Херсон, 29 червня 2016 р.: тези доповідей. – Херсон: ДВНЗ «ХДАУ», 2016. – С.139-142 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1261
dc.description.abstract Ринкові трансформації економіки суттєво змінили характер відносин товаровиробників і споживачів сільськогосподарської продукції. Актуальність формування регіональних аграрних ринків і круп’яного, зокрема, викликана необхідністю швидкого і цілеспрямованого переведення вітчизняної економіки на ринкові засади. Нові тенденції економічного середовища зумовлюють необхідність досліджень регіональних особливостей ефективності виробництва, переробки та збуту круп’яних культур, формування його ринку. Об’єктом дослідження є процеси регіонального розвитку круп’яного підкомплексу Херсонської області в умовах ринкових відносин та напрями його підвищення. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject Кафедра землеробства ru
dc.title Регіональні особливості розвитку виробництва круп’яних культур ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account