Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Аверчев, О. В. | |
dc.contributor.author | Аверчева, Н. О. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-19T09:36:59Z | |
dc.date.available | 2020-03-19T09:36:59Z | |
dc.date.issued | 2016-06-29 | |
dc.identifier.citation | Аверчев О.В. Регіональні особливості розвитку виробництва круп’яних культур / О.В. Аверчев, Н.О. Аверчева // Теорія та практика менеджменту: реалії і перспективи розвитку: матер. Всеукр. наук.- практ. Інтернет конф., Херсон, 29 червня 2016 р.: тези доповідей. – Херсон: ДВНЗ «ХДАУ», 2016. – С.139-142 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1261 | |
dc.description.abstract | Ринкові трансформації економіки суттєво змінили характер відносин товаровиробників і споживачів сільськогосподарської продукції. Актуальність формування регіональних аграрних ринків і круп’яного, зокрема, викликана необхідністю швидкого і цілеспрямованого переведення вітчизняної економіки на ринкові засади. Нові тенденції економічного середовища зумовлюють необхідність досліджень регіональних особливостей ефективності виробництва, переробки та збуту круп’яних культур, формування його ринку. Об’єктом дослідження є процеси регіонального розвитку круп’яного підкомплексу Херсонської області в умовах ринкових відносин та напрями його підвищення. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | Регіональні особливості розвитку виробництва круп’яних культур | ru |
dc.type | Article | ru |