dc.contributor.author |
Кирилов, Ю. Є. |
|
dc.contributor.author |
Желуденко, К. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-18T13:43:02Z |
|
dc.date.available |
2020-03-18T13:43:02Z |
|
dc.date.issued |
2017-04-07 |
|
dc.identifier.citation |
Кирилов Ю.Є. Методи оцінки конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств / Ю.Є. Кирилов, К.В. Желуденко // Економічний потенціал аграрного сектору України: наукові підходи та практика реалізації: зб. тез Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. 7-8 квітня 2017 р. / ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». - Херсон, 2017. – Ч.1.- С. 63-65 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1257 |
|
dc.description.abstract |
В умовах інтеграції України в європейське і світове економічне співтовариство набуває актуальності підвищення конкурентоспроможності національних підприємств. Ефективність їх виробничої та господарської діяльності і зміцнення позицій на ринку зумовлена конкурентоспроможністю продукції. Процес дослідження конкурентоспроможності продукції є важливою складовою при здійсненні аналізу ринку конкурентів та визначенні механізму його функціонування, тому вибір найбільш ефективного методу оцінки конкурентоспроможності продукції підприємств є надзвичайно важливим для нього завданням. Вивчення процесу конкурентоспроможності продукції в цілому залежить від обраної методики дослідження. На вибір методів. Впливає залежність конкурентоспроможності продукції від великої кількості різних факторів, що значно ускладнює її оцінку. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
Кафедра публічного управління та адміністрування |
ru |
dc.title |
Методи оцінки конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств |
ru |
dc.type |
Article |
ru |