Репозиторий Dspace

Методи оцінки конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Кирилов, Ю. Є.
dc.contributor.author Желуденко, К. В.
dc.date.accessioned 2020-03-18T13:43:02Z
dc.date.available 2020-03-18T13:43:02Z
dc.date.issued 2017-04-07
dc.identifier.citation Кирилов Ю.Є. Методи оцінки конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств / Ю.Є. Кирилов, К.В. Желуденко // Економічний потенціал аграрного сектору України: наукові підходи та практика реалізації: зб. тез Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. 7-8 квітня 2017 р. / ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». - Херсон, 2017. – Ч.1.- С. 63-65 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1257
dc.description.abstract В умовах інтеграції України в європейське і світове економічне співтовариство набуває актуальності підвищення конкурентоспроможності національних підприємств. Ефективність їх виробничої та господарської діяльності і зміцнення позицій на ринку зумовлена конкурентоспроможністю продукції. Процес дослідження конкурентоспроможності продукції є важливою складовою при здійсненні аналізу ринку конкурентів та визначенні механізму його функціонування, тому вибір найбільш ефективного методу оцінки конкурентоспроможності продукції підприємств є надзвичайно важливим для нього завданням. Вивчення процесу конкурентоспроможності продукції в цілому залежить від обраної методики дослідження. На вибір методів. Впливає залежність конкурентоспроможності продукції від великої кількості різних факторів, що значно ускладнює її оцінку. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject Кафедра публічного управління та адміністрування ru
dc.title Методи оцінки конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись