Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Кирилов, Ю. Є. | |
dc.contributor.author | Желуденко, К. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-03-18T13:43:02Z | |
dc.date.available | 2020-03-18T13:43:02Z | |
dc.date.issued | 2017-04-07 | |
dc.identifier.citation | Кирилов Ю.Є. Методи оцінки конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств / Ю.Є. Кирилов, К.В. Желуденко // Економічний потенціал аграрного сектору України: наукові підходи та практика реалізації: зб. тез Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. 7-8 квітня 2017 р. / ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет». - Херсон, 2017. – Ч.1.- С. 63-65 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1257 | |
dc.description.abstract | В умовах інтеграції України в європейське і світове економічне співтовариство набуває актуальності підвищення конкурентоспроможності національних підприємств. Ефективність їх виробничої та господарської діяльності і зміцнення позицій на ринку зумовлена конкурентоспроможністю продукції. Процес дослідження конкурентоспроможності продукції є важливою складовою при здійсненні аналізу ринку конкурентів та визначенні механізму його функціонування, тому вибір найбільш ефективного методу оцінки конкурентоспроможності продукції підприємств є надзвичайно важливим для нього завданням. Вивчення процесу конкурентоспроможності продукції в цілому залежить від обраної методики дослідження. На вибір методів. Впливає залежність конкурентоспроможності продукції від великої кількості різних факторів, що значно ускладнює її оцінку. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | Кафедра публічного управління та адміністрування | ru |
dc.title | Методи оцінки конкурентоспроможності продукції аграрних підприємств | ru |
dc.type | Article | ru |