Репозиторий Dspace

Технологія мусів функціонального призначення

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.date.accessioned 2020-03-17T14:15:10Z
dc.date.available 2020-03-17T14:15:10Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Дзюндзя О. В. Технологія мусів функціонального призначення /О. В. Дзюндзя //Інформаційні технології в освіті, науці та виробництві: зб. наук. пр. – Одеса: А. О. Бахва, 2013. - Вип. 1(2). - С. 298-304 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1240
dc.description.abstract В даній статті розглянуто використання продуктів переробки хурми, а саме, порошків та сухофруктів з неї у технологіях солодких страв функціонального призначення. Розроблено раціональну технологію мусів, що характеризуються підвищеним вмістом есенційних речовин. ru
dc.description.abstract In this article the use of products of processing of persimmon, namely, powders and dried fruits from her in the technologies of the sweet dishes functional purpose. Developed appropriate technology mousses, characterized by high content of nutrients. en
dc.publisher Одеський національний політехнічний університет ru
dc.subject функціональні продукти
dc.subject сухофрукти
dc.subject порошок з хурми ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Технологія мусів функціонального призначення ru
dc.title.alternative Tehnology mousse functional purpose ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись