Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.date.accessioned | 2020-03-17T14:15:10Z | |
dc.date.available | 2020-03-17T14:15:10Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О. В. Технологія мусів функціонального призначення /О. В. Дзюндзя //Інформаційні технології в освіті, науці та виробництві: зб. наук. пр. – Одеса: А. О. Бахва, 2013. - Вип. 1(2). - С. 298-304 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1240 | |
dc.description.abstract | В даній статті розглянуто використання продуктів переробки хурми, а саме, порошків та сухофруктів з неї у технологіях солодких страв функціонального призначення. Розроблено раціональну технологію мусів, що характеризуються підвищеним вмістом есенційних речовин. | ru |
dc.description.abstract | In this article the use of products of processing of persimmon, namely, powders and dried fruits from her in the technologies of the sweet dishes functional purpose. Developed appropriate technology mousses, characterized by high content of nutrients. | en |
dc.publisher | Одеський національний політехнічний університет | ru |
dc.subject | функціональні продукти | |
dc.subject | сухофрукти | |
dc.subject | порошок з хурми | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Технологія мусів функціонального призначення | ru |
dc.title.alternative | Tehnology mousse functional purpose | ru |
dc.type | Article | ru |