dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-15T10:35:11Z |
|
dc.date.available |
2020-03-15T10:35:11Z |
|
dc.date.issued |
2018-03-17 |
|
dc.identifier.citation |
Новікова Н. В. Виробництво м’ясних продуктів із сировини з PSE або з DFD властивостями / Н. В. Новікова // Сучасні тенденції розвитку науки: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції м. Київ, 17-18 березня 2018 року. – Київ.: МЦНД, 2018. – Ч. 1. - С. 42–43. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1199 |
|
dc.description.abstract |
Виробництво м’ясних продуктів із сировини з PSE або з DFD властивостями, без урахування її якісних особливостей, призводить до збільшення виробничого браку, в тому числі і при виробленні ковбас, що на даний час складають основну частину асортименту м’ясної продукції на ринку України. |
en |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Міжнародний центр наукових досліджень |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Виробництво м’ясних продуктів із сировини з PSE або з DFD властивостями |
ru |
dc.type |
Article |
ru |