DSpace Repository

Виробництво м’ясних продуктів із сировини з PSE або з DFD властивостями

Show simple item record

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-15T10:35:11Z
dc.date.available 2020-03-15T10:35:11Z
dc.date.issued 2018-03-17
dc.identifier.citation Новікова Н. В. Виробництво м’ясних продуктів із сировини з PSE або з DFD властивостями / Н. В. Новікова // Сучасні тенденції розвитку науки: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції м. Київ, 17-18 березня 2018 року. – Київ.: МЦНД, 2018. – Ч. 1. - С. 42–43. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1199
dc.description.abstract Виробництво м’ясних продуктів із сировини з PSE або з DFD властивостями, без урахування її якісних особливостей, призводить до збільшення виробничого браку, в тому числі і при виробленні ковбас, що на даний час складають основну частину асортименту м’ясної продукції на ринку України. en
dc.language.iso other ru
dc.publisher Міжнародний центр наукових досліджень ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Виробництво м’ясних продуктів із сировини з PSE або з DFD властивостями ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account