Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-03-15T10:35:11Z | |
dc.date.available | 2020-03-15T10:35:11Z | |
dc.date.issued | 2018-03-17 | |
dc.identifier.citation | Новікова Н. В. Виробництво м’ясних продуктів із сировини з PSE або з DFD властивостями / Н. В. Новікова // Сучасні тенденції розвитку науки: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції м. Київ, 17-18 березня 2018 року. – Київ.: МЦНД, 2018. – Ч. 1. - С. 42–43. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1199 | |
dc.description.abstract | Виробництво м’ясних продуктів із сировини з PSE або з DFD властивостями, без урахування її якісних особливостей, призводить до збільшення виробничого браку, в тому числі і при виробленні ковбас, що на даний час складають основну частину асортименту м’ясної продукції на ринку України. | en |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Міжнародний центр наукових досліджень | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Виробництво м’ясних продуктів із сировини з PSE або з DFD властивостями | ru |
dc.type | Article | ru |