DSpace Repository

Перспективи використання кондитерських виробів оздоровчого спрямування у готельно-ресторанній справі

Show simple item record

dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.contributor.author Шинкарук, Марія
dc.contributor.author Паталашка, Анастасія
dc.date.accessioned 2020-03-15T08:56:42Z
dc.date.available 2020-03-15T08:56:42Z
dc.date.issued 2019-05-28
dc.identifier.citation Воєвода Н. В. Перспективи використання кондитерських виробів оздоровчого спрямування у готельно-ресторанній справі / Н. В. Воєвода, М. В. Шинкарук, А. О. Паталашка //Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі» (28-29 травня 2019 р.). – Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». – 2019. – С. 52-54. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1191
dc.description.abstract Тенденції прискорення ритму життя та зменшення віку виникнення захворювань спонукають як ніколи піклуватись про здоров’я шляхом застосування різноманітних прийомів, одним з яких є раціональне та оздоровче харчування, яке доцільно пропонувати у закладах громадського харчування. ru
dc.publisher ДВНЗ “Херсонський державний аграрний університет” ru
dc.subject цукерки en
dc.subject маркетинговий хід en
dc.subject функціональне харчування en
dc.subject гарбуз ru
dc.subject лимон ru
dc.subject мед ru
dc.subject порошок листя стевії ru
dc.subject какао-продукти ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Перспективи використання кондитерських виробів оздоровчого спрямування у готельно-ресторанній справі ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account