dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.contributor.author |
Шинкарук, Марія |
|
dc.contributor.author |
Паталашка, Анастасія |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-15T08:56:42Z |
|
dc.date.available |
2020-03-15T08:56:42Z |
|
dc.date.issued |
2019-05-28 |
|
dc.identifier.citation |
Воєвода Н. В. Перспективи використання кондитерських виробів оздоровчого спрямування у готельно-ресторанній справі / Н. В. Воєвода, М. В. Шинкарук, А. О. Паталашка //Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі» (28-29 травня 2019 р.). – Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». – 2019. – С. 52-54. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1191 |
|
dc.description.abstract |
Тенденції прискорення ритму життя та зменшення віку виникнення захворювань спонукають як ніколи піклуватись про здоров’я шляхом застосування різноманітних прийомів, одним з яких є раціональне та оздоровче харчування, яке доцільно пропонувати у закладах громадського харчування. |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ “Херсонський державний аграрний університет” |
ru |
dc.subject |
цукерки |
en |
dc.subject |
маркетинговий хід |
en |
dc.subject |
функціональне харчування |
en |
dc.subject |
гарбуз |
ru |
dc.subject |
лимон |
ru |
dc.subject |
мед |
ru |
dc.subject |
порошок листя стевії |
ru |
dc.subject |
какао-продукти |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Перспективи використання кондитерських виробів оздоровчого спрямування у готельно-ресторанній справі |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |