Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Воєвода, Надія | |
dc.contributor.author | Шинкарук, Марія | |
dc.contributor.author | Паталашка, Анастасія | |
dc.date.accessioned | 2020-03-15T08:56:42Z | |
dc.date.available | 2020-03-15T08:56:42Z | |
dc.date.issued | 2019-05-28 | |
dc.identifier.citation | Воєвода Н. В. Перспективи використання кондитерських виробів оздоровчого спрямування у готельно-ресторанній справі / Н. В. Воєвода, М. В. Шинкарук, А. О. Паталашка //Матеріали Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Актуальні питання харчової промисловості та перспективи розвитку галузі» (28-29 травня 2019 р.). – Херсон: ХДАУ, ВЦ «Колос». – 2019. – С. 52-54. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1191 | |
dc.description.abstract | Тенденції прискорення ритму життя та зменшення віку виникнення захворювань спонукають як ніколи піклуватись про здоров’я шляхом застосування різноманітних прийомів, одним з яких є раціональне та оздоровче харчування, яке доцільно пропонувати у закладах громадського харчування. | ru |
dc.publisher | ДВНЗ “Херсонський державний аграрний університет” | ru |
dc.subject | цукерки | en |
dc.subject | маркетинговий хід | en |
dc.subject | функціональне харчування | en |
dc.subject | гарбуз | ru |
dc.subject | лимон | ru |
dc.subject | мед | ru |
dc.subject | порошок листя стевії | ru |
dc.subject | какао-продукти | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Перспективи використання кондитерських виробів оздоровчого спрямування у готельно-ресторанній справі | ru |
dc.type | Thesis | ru |