dc.contributor.author |
Третьяков, Олег |
|
dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.contributor.author |
Мєрна, Інна |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-15T08:36:24Z |
|
dc.date.available |
2020-03-15T08:36:24Z |
|
dc.date.issued |
2019-10-08 |
|
dc.identifier.citation |
Третьяков О.В. Дослідження переробки відходів винограду та методики одержання нових харчових добавок / О.В. Третьяков, Н.В. Воєвода, І.І. Мєрна // Матеріали Міжвузівської студентської науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти виробництва плодоовочевої продукції», 8-9 жовтня 2019 р. – Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Lux», 2019– С. 171-172. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1188 |
|
dc.description.abstract |
Розроблена державою «Програма розвитку виноградарства і виноробства до 2025 року», основним завданням якої є збільшення конкурентоспроможності виноградарства і виноробства в умовах інтеграції України у світове економічне співтовариство, тільки спонукає виробників збільшувати обсяги виробництва та не зобов’язує утилізовувати відходи виробництва. |
ru |
dc.publisher |
Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного |
ru |
dc.subject |
утилізація відходів виноробства |
ru |
dc.subject |
вичавки |
ru |
dc.subject |
екстракція |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Дослідження переробки відходів винограду та методики одержання нових харчових добавок |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |