Репозиторий Dspace

Дослідження переробки відходів винограду та методики одержання нових харчових добавок

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Третьяков, Олег
dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.contributor.author Мєрна, Інна
dc.date.accessioned 2020-03-15T08:36:24Z
dc.date.available 2020-03-15T08:36:24Z
dc.date.issued 2019-10-08
dc.identifier.citation Третьяков О.В. Дослідження переробки відходів винограду та методики одержання нових харчових добавок / О.В. Третьяков, Н.В. Воєвода, І.І. Мєрна // Матеріали Міжвузівської студентської науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти виробництва плодоовочевої продукції», 8-9 жовтня 2019 р. – Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Lux», 2019– С. 171-172. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1188
dc.description.abstract Розроблена державою «Програма розвитку виноградарства і виноробства до 2025 року», основним завданням якої є збільшення конкурентоспроможності виноградарства і виноробства в умовах інтеграції України у світове економічне співтовариство, тільки спонукає виробників збільшувати обсяги виробництва та не зобов’язує утилізовувати відходи виробництва. ru
dc.publisher Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного ru
dc.subject утилізація відходів виноробства ru
dc.subject вичавки ru
dc.subject екстракція ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Дослідження переробки відходів винограду та методики одержання нових харчових добавок ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись