Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Третьяков, Олег | |
dc.contributor.author | Воєвода, Надія | |
dc.contributor.author | Мєрна, Інна | |
dc.date.accessioned | 2020-03-15T08:36:24Z | |
dc.date.available | 2020-03-15T08:36:24Z | |
dc.date.issued | 2019-10-08 | |
dc.identifier.citation | Третьяков О.В. Дослідження переробки відходів винограду та методики одержання нових харчових добавок / О.В. Третьяков, Н.В. Воєвода, І.І. Мєрна // Матеріали Міжвузівської студентської науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти виробництва плодоовочевої продукції», 8-9 жовтня 2019 р. – Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Lux», 2019– С. 171-172. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1188 | |
dc.description.abstract | Розроблена державою «Програма розвитку виноградарства і виноробства до 2025 року», основним завданням якої є збільшення конкурентоспроможності виноградарства і виноробства в умовах інтеграції України у світове економічне співтовариство, тільки спонукає виробників збільшувати обсяги виробництва та не зобов’язує утилізовувати відходи виробництва. | ru |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного | ru |
dc.subject | утилізація відходів виноробства | ru |
dc.subject | вичавки | ru |
dc.subject | екстракція | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Дослідження переробки відходів винограду та методики одержання нових харчових добавок | ru |
dc.type | Thesis | ru |