DSpace Repository

Перспективні напрями переробки та реалізації органічного великоплідного гарбузу

Show simple item record

dc.contributor.author Паталашка, Анастасія
dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-15T08:30:33Z
dc.date.available 2020-03-15T08:30:33Z
dc.date.issued 2019-10-08
dc.identifier.citation Паталашка А.О. Перспективні напрями переробки та реалізації органічного великоплідного гарбузу / А.О. Паталашка, Н.В. Воєвода, Н.В. Новікова // Матеріали Міжвузівської студентської науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти виробництва плодоовочевої продукції», 8-9 жовтня 2019 р. – Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Lux», 2019– С. 164-165. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1187
dc.description.abstract Відома практика виробництва різних кондитерських виробів оздоровчого спрямування може отримати новий поштовх та розвиток за умови використання сертифікованого екологічно чистого гарбузу великоплідного. Таким чином виробники кондитерських виробів можуть не тільки провести інноваційну діяльність з отриманням нового перспективного продукту для населення, що страждає на діабет, а й стати новатором у сфері південних органічних цукерок. ru
dc.publisher Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного ru
dc.subject органічні консерви ru
dc.subject переробка гарбуза ru
dc.subject гарбуз великоплідний ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Перспективні напрями переробки та реалізації органічного великоплідного гарбузу ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account