dc.contributor.author |
Паталашка, Анастасія |
|
dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-03-15T08:30:33Z |
|
dc.date.available |
2020-03-15T08:30:33Z |
|
dc.date.issued |
2019-10-08 |
|
dc.identifier.citation |
Паталашка А.О. Перспективні напрями переробки та реалізації органічного великоплідного гарбузу / А.О. Паталашка, Н.В. Воєвода, Н.В. Новікова // Матеріали Міжвузівської студентської науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти виробництва плодоовочевої продукції», 8-9 жовтня 2019 р. – Мелітополь: Видавничо-поліграфічний центр «Lux», 2019– С. 164-165. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/1187 |
|
dc.description.abstract |
Відома практика виробництва різних кондитерських виробів оздоровчого спрямування може отримати новий поштовх та розвиток за умови використання сертифікованого екологічно чистого гарбузу великоплідного. Таким чином виробники кондитерських виробів можуть не тільки провести інноваційну діяльність з отриманням нового перспективного продукту для населення, що страждає на діабет, а й стати новатором у сфері південних органічних цукерок. |
ru |
dc.publisher |
Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного |
ru |
dc.subject |
органічні консерви |
ru |
dc.subject |
переробка гарбуза |
ru |
dc.subject |
гарбуз великоплідний |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Перспективні напрями переробки та реалізації органічного великоплідного гарбузу |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |