DSpace Repository

Ризики інфікування харчових продуктів, засоби попередження і реагування

Show simple item record

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-03-15T08:25:39Z
dc.date.available 2020-03-15T08:25:39Z
dc.date.issued 2018-04-19
dc.identifier.citation Новікова Н. В. Ризики інфікування харчових продуктів, засоби попередження і реагування / Н. В. Новікова // Контроль безпечності харчових продуктів.Україна-ЄС: невирішені питання: міжнародна науково-практична конференція в рамках реалізації проекту за підтримки програми Жана Моне «Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС». – К.: НУБіП України, 2018. – С. 50–51 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/1186
dc.description.abstract Основними джерелами мікробної контамінації харчових продуктів і продовольчої сировини є грунт, вода, повітря, людина і тварини. Контамінація може відбуватися в умовах вирощування рослинної і тваринної сировини, на всіх етапах його переробки, а також при зберіганні, транспортуванні та реалізації готового продукту. Порушення санітарно-гігієнічних норм цих процесів може приводити дорізкого зростання числа мікроорганізмів у порівнянні з вихідною контамінацією. Небезпека виникнення інфекційного захворювання або харчового отруєння при вживанні контамінованих продуктів залежить від вірулентності данного виду мікроорганізму і інтенсивності обсіменіння продукту. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Ризики інфікування харчових продуктів, засоби попередження і реагування ru
dc.type Article en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account